Prinses Liselotte

en de pratende vlinder

Van meesterkok naar ‘woordenkok’. Als meesterkok en eigenaar van Tout à Fait ben ik iedere dag vol passie met ons restaurant bezig. Tot opeens Corona opduikt, en de wereld even lijkt stil te staan. Nadat ik zoals iedereen de kelder, de zolder en alle kasten opgeruimd had, wist niet wat ik moest doen en kreeg ik echt tijd en ruimte om na te denken over iets anders dan menu’s en ingrediënten.

In de tijd dat onze kinderen klein waren, kon ik hen in verband met de werktijden nooit naar bed brengen. Op vakanties nam ik uitgebreid de tijd om hen naar bed te brengen en dan verzon ik zelf verhaaltjes, de kinderen hingen dan aan mijn lippen.

Ik heb altijd met het idee rondgelopen deze verhalen een keer op te schrijven en er een boek van te maken. Maar ja, door tijdgebrek kwam dat er nooit van……
Nu ik noodgedwongen thuis zat, had ik plotseling tijd over en ben ik begonnen de verhaaltjes op te schrijven. Het eerste boekje van een serie is nu uitgegeven: "Prinses Liselotte en de pratende vlinder".

Bart Ausems
 


Prinses Liselotte en de pratende vlinder is geschikt voor kinderen van 4-8 jaar. De boekjes zijn verkrijgbaar in ons restaurant of te bestellen via info@toutafait.nl. Het boekje kost € 12,50 en de verzendkosten zijn € 3,95.

omslag-back1a.jpg
omslag-front1.jpg
pagina_5-tekst1.jpg
pagina_4-Liselotte1.jpg
pagina_13-huisje1.jpg
pagina_18-heks1.jpg
pagina_37-recept1.jpg
pagina_38-recept1.jpg