KIJK IN JE ACHTERTUIN
Want daar loopt vaak het beste eten rond
SINT BERNARDUSSTRAAT 16-18
6211 HL MAASTRICHT
T +31 (0)43 350 0405
E INFO@TOUTAFAIT.NL

Wisselend menu

Buiten onze 'à la carte'-kaart om serveren wij een dagelijks wisselend menu samengesteld uit dagverse producten.
De menu's worden alleen per tafel geserveerd.

32.50 Lunch menu, 3 gangen
40.00 Diner menu, 3 gangen
50.00 Diner menu, 4 gangen
60.00 Diner menu, 5 gangen
70.00 Diner menu, 6 gangen

 


Voorgerechten

18.00
13.00 (klein)

 

Zacht gegaarde makreel met zoet-zuur gemarineerde groentjes en een chutney van citroen



20.00
14.50 (klein)

 

Salade van rauwe mergelchampignons, haricotverts en artisjokken met gegrilde coquilles Saint Jacques 



19.50

Salade van geroosterde asperges met Parmezaanse kaas, eendenlever krullen en rucola


19.50
13.50 (klein)


Gepocheerde kalfsmuis met een coulis van dadels, kappertjes en krokante kalfszwezerik

19.00

 

Taartje van gebakken zuurdesem met een compote van avocado en grijze garnaaltjes


18.50

 

Beekforel met wilde kruiden van Frank Radder met beignets van rucola en een sorbet van brandnetel

Hoofdgerechten

29.00 Zeebaars van het rôtissoire gevuld met een ratatouille en omwikkeld met buikspek
34.00 Langoustine van de plancha met rauwe venkel, sinaasappel, rucola en een olie van basilicum
28.50

Bresse duif van het rôtissoire met kleine tomaatjes gevuld met een crème van gevogelte lever en paddenstoelen

35.00 Steak van het Wagyu rund met een jus van balsamico en olijfolie en gegrilde groentjes
27.00

Lamsbout van het Geuldallam met zomerse groente, geprakte aardappel met daslook en jus van lam


Nagerechten

15.00

Aardbeien peper geflambeerd aan tafel met roomijs van vanille 

12.50

Canneloni van citroen gevuld met een cremeux van kwark en witte chocolade, frambozen en een sorbet van frambozen

14.50 Dessert Manjari Valrhona chocolade 64% met pepermunt en een crumble van noten
12.50

Soepje van meloen en witte port, koud geserveerd met een Panna Cotta van vanille en tonkaboon

17.50 Kazen van Maître Fromager Michel van Tricht geserveerd van de chariot