KIJK IN JE ACHTERTUIN
Want daar loopt vaak het beste eten rond
SINT BERNARDUSSTRAAT 16-18
6211 HL MAASTRICHT
T +31 (0)43 350 0405
E INFO@TOUTAFAIT.NL

Wisselend menu

Buiten onze 'à la carte'-kaart om serveren wij een dagelijks wisselend menu samengesteld uit dagverse producten.
De menu's worden alleen per tafel geserveerd.

   
42.50 Lunch menu, 3 gangen

52.50

Lunch menu, 4 gangen
62.50 Lunch menu, 5 gangen
72.50

Lunch menu, 6 gangen

   
55.00          Diner menu, 3 gangen
65.00          Diner menu, 4 gangen
75.00          Diner menu, 5 gangen
85.00          Diner menu, 6 gangen

 


Voorgerechten

30.00

 

Salade van bleekselderij en ansjovis, lauwwarme kreeft, gepocheerd scharrelei en een crème van Oloroso sherry

 


27.50

 

Wentelteefjes van coquille Sint-Jacques met grijze garnaaltjes, scheermesje met een chutney van citroen en basilicum


26.00

Poffertjes van kalfshersenen met “gravad lachs” en mierikswortel

24.00


Marbré van zure zult, eendenlever en gerookte paling met een salade van knolselderij en gekarameliseerde appel

 

22.50

 

Salade van gebraden konijnfilet met pastinaak, een compôte van zwarte pruimen en beignets van chorizo


19.50

 

Schuimige bisque van kreeft met kokkels en alikruiken


Hoofdgerechten

30.00

Zeebaars bereid aan het rotissoire gevuld met een ratatouille, een puree van zoete aardappel en een vinaigrette van balsamico

 


38.50

Langoustinestaarten van de plancha met gnocchi's van dragon, sinaasappel en een jus van langoustine

 


39.00

Krokant gebakken kalfszwezerik met een ragout van kalfsniertjes, gegrilde kalfslever en asperges gewikkeld in spek en een crème van Limburgse mosterd

34.50

Gebraden kalfsrug met gebraiseerde kalfswang een soubisc, bospeentjes en een krachtige saus van rode wijn en sjalotten
 


42.00

D'Anjou duif royale van het rotissoire met artisjokken, ravioli's gevuld met de levertjes, paddenstoelen en z'n eigen jus met salie

 


36.00

Gebraden ossenhaas geserveerd met risotto van parelgort, gepocheerde merg en een vinaigrette van gereduceerde rode wijn en geklaarde boter



Nagerechten

18.50

Crêpe Suzette aan tafel bereid met vanille roomijs

 

17.50

Bombe van passievruchten met een ivoire gelei van Valrhona en een sorbet van yoghurt en passievruchten

 

 

17.50

Warm chocolade taartje gevuld met gepocheerde peer en een roomijs van amandel

 

17.50

Dun gesneden rauwe vijgen met een mousse van kaneel, een siroop van rode port en een sorbet van yoghurt

 

19.50 Kazen van Maître Fromager Michel van Tricht geserveerd van de chariot