KIJK IN JE ACHTERTUIN
Want daar loopt vaak het beste eten rond
SINT BERNARDUSSTRAAT 16-18
6211 HL MAASTRICHT
T +31 (0)43 350 0405
E INFO@TOUTAFAIT.NL

Wisselend menu

Buiten onze 'à la carte'-kaart om serveren wij een dagelijks wisselend menu samengesteld uit dagverse producten.
De menu's worden alleen per tafel geserveerd.

   
45.00 Lunch menu, 3 gangen

55.00

Lunch menu, 4 gangen
65.00 Lunch menu, 5 gangen
75.00

Lunch menu, 6 gangen

   
59.00          Diner menu, 3 gangen
69.00          Diner menu, 4 gangen
79.00          Diner menu, 5 gangen
89.00          Diner menu, 6 gangen

 


Voorgerechten

30.00

 

KREEFT met een salade van bleekselderij, gepocheerd scharreleitje en een Oloroso sherry-crème


29.00

 

COQUILLE SAINT-JACQUES met grijze garnaaltjes, scheermesjes en wentelteefjes met een chutney van citroen


27.50

TONIJN, rauw gemarineerd, kort gebakken en als tartaar met een sorbet van limoen, zeewier en een soja vinaigrette

 

26.00


“ZALM ROYALE” gerookt, met structuren van meloen, notenkoekjes en wilde kruiden

 

26.50

 

PATRIJS met bloedworst, gebakken appel en een crème van Limburgse mosterd


28.00

 

TRUFFELSOEP geïnspireerd door “Paul Bocuse”

 


Hoofdgerechten

33.00

ZEEDUIVEL geroosterd aan het rôtissoire met een kruim van krokant spek, pompoen en een balsamico vinaigrette

 

38.50

LANGOUSTINESTAARTEN met gnocchi van dragon, sinaasappel en een jus van langoustine 


39.00

KALFSZWEZERIK krokant gebakken met gebraiseerde kalfswang en schorseneren

 

39.00

HERTENRUG met truffelspruitjes, knolselderij en een jus van rode port


30.00 p.p.

FAZANTENHAAN van het rôtissoire met zuurkool, paddenstoelen, mousseline van aardappel en z’n eigen jus (per 2 personen)

 

 

38.00

OSSENHAAS “BLACK ANGUS” uit Australië van de plancha met vergeten groenten en een jus van Madeira

 



Nagerechten

18.50

PASSIEVRUCHT, Bergamot en witte chocolade


18.50

VIJGEN dun gesneden, siroop van rode Port en sorbet van yoghurt 

 

18.50

MOKKA JAVANAIS met zoethoutijs en amandel

 

 

18.50

ANANAS gekarameliseerd met broodpudding en steranijs roomijs

 

 

20.00

KAZEN van maître-fromager “Michel van Tricht” geserveerd van de chariot