KIJK IN JE ACHTERTUIN
Want daar loopt vaak het beste eten rond
SINT BERNARDUSSTRAAT 16-18
6211 HL MAASTRICHT
T +31 (0)43 350 0405
E INFO@TOUTAFAIT.NL

Wisselend menu

Buiten onze 'à la carte'-kaart om serveren wij een dagelijks wisselend menu samengesteld uit dagverse producten.
De menu's worden alleen per tafel geserveerd.

   
32.50 Lunch menu, 3 gangen
42.50 Lunch menu, 4 gangen
52.50 Lunch menu, 5 gangen
62.50

Lunch menu, 6 gangen

   
40.00          Diner menu, 3 gangen
50.00          Diner menu, 4 gangen
60.00          Diner menu, 5 gangen
70.00          Diner menu, 6 gangen

 


Voorgerechten

18.50

 

Lauwwarme terrine van gemarineerde tamme konijnenboutjes met in armagnac gewelde zwarte pruimen


22.00/15.00(klein)

 

Salade van rauwe mergelchampignons, haricotverts en artisjokken met gegrilde coquilles Saint Jacques 



21.50

Poffertjes van kalfshersenen met Gravas Lachs en mierikswortel


21.00/13.50(klein)


Gepocheerde kalfsmuis met een coulis van dadels, kappertjes en krokante kalfszwezerik


19.00

 

Salade van zoet/zuur gemarineerde pompoen met gebraden patrijs en krokante bloedworst


19.50

 

Beekforel met wilde kruiden van Frank Radder met beignets van rucola en een sorbet van brandnetel

Hoofdgerechten

30.00

Zeebaars van het rôtissoire gevuld met een ratatouille en omwikkeld met buikspek


35.00

Langoustine van de plancha met rauwe venkel, sinaasappel, rucola en een olie van basilicum


29.00

Fazanten haan van het rôtissoire met zuurkool,paddenstoelen een mousseline van aardappel en zijn eigen jus (alleen per 2 personen)


26.00

Rug van het Livar varken gemarineerd in karnemelk met gerookte rode bietjes en een saus van kruidnagel


33.50

Combinatie van gebraden hertenrug en gebraiseerde hertensukade, eekhoorntjes brood en schorseneren


Nagerechten

17.00

Crêpe Suzette aan tafel bereid met vanille roomijs


16.00

Jonagold gevuld met een franchipane geroosterd aan het rôtissoire met een roomijs van boerenjongens ( bereidingstijd 20 minuten)


16.00

Ultieme chocolade dessert


16.50

Soufflé van passievrucht met daarbij een sorbet en een compote van passievruchten


18.00 Kazen van Maître Fromager Michel van Tricht geserveerd van de chariot