KIJK IN JE ACHTERTUIN
Want daar loopt vaak het beste eten rond
SINT BERNARDUSSTRAAT 16-18
6211 HL MAASTRICHT
T +31 (0)43 350 0405
E INFO@TOUTAFAIT.NL

Wisselend menu

Buiten onze 'à la carte'-kaart om serveren wij een dagelijks wisselend menu samengesteld uit dagverse producten.
De menu's worden alleen per tafel geserveerd.

   
37.50 Lunch menu, 3 gangen

47.50

Lunch menu, 4 gangen
57.50 Lunch menu, 5 gangen
67.50

Lunch menu, 6 gangen

   
47.50          Diner menu, 3 gangen
57.50          Diner menu, 4 gangen
67.50          Diner menu, 5 gangen
77.50          Diner menu, 6 gangen

 


Voorgerechten

26.00

 

Salade van rode bietjes en Granny Smith, Gegrilde langoustinestaartjes en een vinaigrette van sjalotjes.


24.00/20.00(klein)

 

Wentelteefjes van conquille Sint-Jacques met grijze garnaaltjes, scheermesje met een chutney van citroen en basilicum.


24.50

Poffertjes van kalfshersenen met "Graved lachs" en mierikswortel.

19.50


Cannelloni van gepekelde lamsfilet gevuld met een rataouille, gezoete knoflook en gegrilde radijsjes.

19.50

 

Zacht gegaarde kalfsmuis met een coulis van tomaat en tonkabonen, krokante olijven met een crème van Parmezaanse kaas.


21.00

 

Beekforel met wilde kruiden van Frank Radder met beignets van rucola en een sorbet van brandnetel

Hoofdgerechten

29.00

Schelvis van de plancha met een krokante huid van aardappel "a la brandade"


42.00

Hele kreeft "en cocotte" gegaard met fijne groeten, een crustacé saus en gekonfijte venkel.


39.00

Krokant gebakken kalfszwezerik met een ragout van kalfsniertjes, gegrilde kalfslever en asperges gewikkeld in spek.


31.00

Boutje van het geuldal lam met een puree van doperwten, bospeentjes en een sabayon van daslook.


29.50 p.p.

"Bommerig" hoender van het rotissiore met gesmoorde authentieke wortelrassen, paddenstoelen en een eigen jus. Per 2 personen.


36.00

Ossenhaas geserveerd met ravioli gevuld met een duxelle van paddenstoelen en ossenstaart met een jus van rode wijn.



Nagerechten

19.50

Crêpe Suzette aan tafel bereid met vanille roomijs


16.00

Kletskop van kaneel gevuld met een compote van frambozen, mousse van basamico, sorbet van yoghurt en een siroop van basilicum.


17.50

Ultieme chocolade dessert.


17.50

Parfait van pastiache noten met een soepje van saffraan en vanille.


19.00 Kazen van Maître Fromager Michel van Tricht geserveerd van de chariot