KIJK IN JE ACHTERTUIN
Want daar loopt vaak het beste eten rond
SINT BERNARDUSSTRAAT 16-18
6211 HL MAASTRICHT
T +31 (0)43 350 0405
E INFO@TOUTAFAIT.NL

Wisselend menu

Buiten onze 'à la carte'-kaart om serveren wij een dagelijks wisselend menu samengesteld uit dagverse producten.
De menu's worden alleen per tafel geserveerd.

   
45.00 Lunch menu, 3 gangen

55.00

Lunch menu, 4 gangen
65.00 Lunch menu, 5 gangen
75.00

Lunch menu, 6 gangen

   
59.00          Diner menu, 3 gangen
69.00          Diner menu, 4 gangen
79.00          Diner menu, 5 gangen
89.00          Diner menu, 6 gangen

 


Voorgerechten

30.00                 

              

KREEFT met een salade van bleekselderij, gepocheerd  scharreleitje en een Oloroso sherry-crème


29.00

 

COQUILLE SAINT-JACQUES met grijze garnaaltjes, scheermesjes en wentelteefjes met een chutney van citroen


28.50

TONIJN rauw gemarineerd, kort gebakken en als tartaar met een sorbet van limoen, zeewier en een soja vinaigrette

 

31.00


NOORSE KRABPOTEN cannelloni\'s van aardappel pannenkoekjes gevuld met een salade van Noorse krabpoten en een crème van Yuzu  

 

28.00

 

EENDENBORST \"tamme\" eendenborst met een salade van gemarineerde asperges en gekonfijte eenden boutjes  


27.00

 

KALFSMUIS zacht gegaarde kalfsmuis met een compote van rabarber en beignets van rucola en Parmezaanse kaas

 


Hoofdgerechten

42.50

LANGOUSTINESTAARTEN met gnocchi's van dragon, sinaasappel en een jus van langoustine

 

38.00

KABELJAUW gebakken op de plancha geserveerd in een nage van kleine schelpdieren en fijne groentjes 


44.00

LAMSRUG uit het "Geuldal", met gekonfijte paprika's, doperwten, gezoete knoflook geserveerd met een eigen jus

 

42.50

ENTRECOTE van het premium Holsteiner rund, geroosterd in de green egg met sla harten en bearnaisesaus


48.00

D'ANJOU DUIF ROYAL geroosterd aan het rôtissoire met een Barigoule van artisjokken, gebrande zoetzure uitjes en een jus van de duif

 

 

39.00

"LIVAR" VARKEN gelakte haas van het "livar" varken, geroosterd aan het rôtissoire met paddenstoelen, peentjes en een jus van Bretonse wortel     

 



Nagerechten

18.50

CHOCOLADE " op zijn best "


18.50

FRAMBOZEN TAARTJE van harde Wener gevuld met lemon curd en een sorbet van Bergamot 

 

18.50

JAVANAIS mokka javanais met zoethoutijs en amandel

 

 

18.50

CHEESE CAKE met gemarineerde aardbeien, pistache noten en roomijs van vanille

 

 

20.00

KAZEN van maître-fromager “Michel van Tricht” geserveerd van de chariot