Onderweg naar de oorsprong

Een goed gerecht begint bij de beste ingrediënten

Midden in het historische centrum van Maastricht, dichtbij het Onze-Lieve-Vrouweplein, is Tout à Fait sinds 1999 gevestigd. Voorin de zaak bevindt zich een aperitiefruimte waar u wordt ontvangen met een aperitief zoals champagne of crémant de Bourgogne. Daarnaast worden er diverse cocktails  geserveerd. Kortom een heerlijke plek voor een rustig aperitief, eventueel begeleid door een oester of dun gesneden Italiaanse ham. Het restaurant daarachter bestaat uit twee sfeervolle niveaus, waarvan één met zicht op de open keuken.

Geïnspireerd door de seizoenen verrast Patron-Cuisinier Bart Ausems zijn gasten met subtiele combinaties waarin traditie en originaliteit hand in hand gaan. Mede door zijn nooit aflatende toewijding en continue zoektocht naar nieuwe gerechten is Tout à Fait sinds 2002 bekroond met een "Michelin-ster".

Ontdek onze menukaart ›

Bart_Aussems_6522.jpg

corona

Aangepaste openingstijden

I.v.m. de actuele coronamaatregelen zijn wij gesloten. Tijdens de lockdown kunt u van do-zo ons take away menu bestellen.

Bekijk ons take away ›
docu.PNG

documentaire

Documentaire 'Les mise en place'

In deze korte docu neemt filmmaker Joep Daems u mee in de wereld van Tout a Fait. Een mooi portret van ons restaurant en een sfeerbeeld van onze missie en onze grote liefde voor het vak.

Bekijk de docu ›
wat_de_pot_schaf__39_.png

thuismenu

Donderdag | Wat de pot schaft

Op donderdag 20 januari bieden we het volgende take away thuismenu aan: Boulets à la Liégeois met aardappel mousseline en witlof..

Bekijk het menu & bestel  ›
Bart_Aussems_6064.jpg

bart ausems

Liefde & aandacht

Ontdek de filosofie achter onze gerechten. De drijfveren en inspiratie van chef Bart Ausems.

Lees meer ›
ToutAFait_app.3131.jpg

overnachten

MaisonTout

Boven de twee zaken van Patron-Cuisinier Bart Ausems bevindt zich een prachtig gerenoveerd appartement: MaisonTout. Te midden van het historische centrum van Maastricht en van alle gemakken voorzien. 

Lees meer ›
ToutaFait_DSC7167WEBPasen.jpg

nieuws & specials

Agenda

26 Feb - 9 Maart
Vakantiesluiting

1 - 17 Aug
Zomersluiting

Bekijk ook onze VACATURES!

Op de hoogte blijven van nieuws en specials?

Nieuwsbriefinschrijving ›