Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom Tout à Fait?
Volg ons op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Geniet op 1e Paasdag van ons Paasmenu

Op eerste paasdag zijn wij doorlopend geopend van lunch tot en met diner.

Wij serveren op deze dag een vernieuwend paasmenu met daarin al echte voorjaarsproducten zoals het eerste zuiglam. Vier Pasen bij Tout à Fait voor een heerlijk voorproefje van het voorjaar!

Reserveren is aanbevolen. Klik hier om naar ons online reserveringsformulier te gaan.

VOORAANKONDIGING Hommage à “Monsieur Paul”

Hij gold als een inspirator voor vele chefs. Als eerbetoon aan deze grootmeester Paul Bocuse organiseren wij een speciale Bocuse-avond met uitsluitend gerechten van Paul Bocuse.

Tefaf 10-18 Maart

Hij komt er aan, de 31e editie van ’s werelds meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Fair (TEFAF) in MECC Maastricht!

CHAPEAU: "Nieuwjaars receptie Provincie Limburg zet de toon"

Op 3 januari vond de nieuwjaarsreceptie van de provincie Limburg plaats. De culinaire hapjes van Bart Ausems van restaurant Tout à Fait en Wiel Rekko van Manjefiek vielen goed in de smaak. Lees hier het verslag van Jo Cortenraedt, Chapeau Magazine.