Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom Tout à Fait?
Volg ons op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

special | apergediner

AANKONDIGING ASPERGEDINER MET APOSTELHOEVE

Welke wijnen gaan er beter bij asperges dan de wijnen uit onze regio, van Mathieu van Hulst van de Apostelhoeve in Maastricht. Wij laten u dit ervaren met een 5 gangen aspergediner op zondag 3 juni. Uiteraard met begeleidende wijnen van de Apostelhoeve. U wordt om 18.00 uur ontvangen met een bruisend aperitief. Wij serveren dit 5 gangen diner inclusief begeleidende wijnen, waters en mokkaservies voor 125 euro per persoon. Tussendoor zal Mathieu van Hulst u uitleg geven over zijn prachtige collectie wijnen.

Online reserveren

Wijntip van onze sommelier Mike Jacobs in Gastvrij Magazine MRT/APR 2018

Gastvrij Magazine is een tijdschrift voor horeca ondernemers en hun gasten in Nederlands en Belgisch Limburg. In de maart/april editie vertelt Mike Jacobs, onze maître-sommelier over zijn favoriete wijn. Benieuwd naar de wijntip van Mike?

Lees het online magazine ›

 

 

 

Limbourgeois 25/03/2018 reportage Bocuse avond

Gisteren werd in Limbourgeois een reportage uitgezonden over de bijzondere Bocuse avond, waarbij chef Bart Ausems een volledig menu kookte van onlangs overleden leermeester Paul Bocuse.

Bekijk de video ›

 

 

Special | moederdag

Aankondiging: Moederdag

Zondag 13 mei: Moederdaglunch
Vier op zondag 13 mei Moederdag bij Tout à Fait met een bruisend aperitief en een 3-gangen lunchmenu voor 59 euro p.p.

Online reserveren

Terugblik: "Hommage à Monsieur Paul"

Op zondag 4 maart organiseerden we een bijzonder diner, om onlangs overleden leermeester Paul Bocuse te herdenken en eren. Een bijzondere avond voor ons team en hopenlijk ook voor onze gasten. Chapeau legde verslag van de avond.

Geniet op 1e Paasdag van ons Paasmenu

Op eerste paasdag zijn wij doorlopend geopend van lunch tot en met diner.

Wij serveren op deze dag een vernieuwend paasmenu met daarin al echte voorjaarsproducten zoals het eerste zuiglam. Vier Pasen bij Tout à Fait voor een heerlijk voorproefje van het voorjaar!

Reserveren is aanbevolen. Klik hier om naar ons online reserveringsformulier te gaan.

VOORAANKONDIGING Hommage à “Monsieur Paul”

Hij gold als een inspirator voor vele chefs. Als eerbetoon aan deze grootmeester Paul Bocuse organiseren wij een speciale Bocuse-avond met uitsluitend gerechten van Paul Bocuse.

Tefaf 10-18 Maart

Hij komt er aan, de 31e editie van ’s werelds meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Fair (TEFAF) in MECC Maastricht!

CHAPEAU: "Nieuwjaars receptie Provincie Limburg zet de toon"

Op 3 januari vond de nieuwjaarsreceptie van de provincie Limburg plaats. De culinaire hapjes van Bart Ausems van restaurant Tout à Fait en Wiel Rekko van Manjefiek vielen goed in de smaak. Lees hier het verslag van Jo Cortenraedt, Chapeau Magazine.