Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom Tout à Fait?
Volg ons op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Tout à Fait viert 20 jarig jubileum

In 1999 openden Bart en Sandra Ausems na een flinke verbouwing hún Tout à Fait. Nu -twintig mooie jaren verder- is het tijd voor een kleine terugblik. En - hoe kan het ook anders - natuurlijk vieren we onze verjaardag met een feestelijke special!

Inauguratie Bart Ausems als SVH Meesterkok

Afgelopen zondag, 31 maart, vond de inauguratie plaats van Patron-Cuisinier Bart Ausems als SVH Meesterkok. Een verslag van een bijzondere middag...

Bart Ausems SVH Meesterkok

Op woensdag 12 december is Bart Ausems geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Bart bekroont zijn carrière met het afleggen van een mooie en geslaagde Meesterproef. Hij wordt hiermee na zijn inauguratie begin 2019 de 147ste SVH Meesterkok van Nederland.

Feest 50 jaar Bart Aussems

Feest ter ere van 50-jarig bestaan Bart Ausems

Afgelopen week werd chef Bart Ausems 50 jaar en dat werd natuurlijk gevierd met een feestje voor familie, vrienden, collega’s en vaste gasten. Ook Chapeau Magazine bracht ons een bezoek. Klik hier voor het (foto)verslag van hun bezoek ›

 

special | apergediner

AANKONDIGING ASPERGEDINER MET APOSTELHOEVE

Welke wijnen gaan er beter bij asperges dan de wijnen uit onze regio, van Mathieu van Hulst van de Apostelhoeve in Maastricht. Wij laten u dit ervaren met een 5 gangen aspergediner op zondag 3 juni. Uiteraard met begeleidende wijnen van de Apostelhoeve. U wordt om 18.00 uur ontvangen met een bruisend aperitief. Wij serveren dit 5 gangen diner inclusief begeleidende wijnen, waters en mokkaservies voor 125 euro per persoon. Tussendoor zal Mathieu van Hulst u uitleg geven over zijn prachtige collectie wijnen.

Online reserveren

Wijntip van onze sommelier Mike Jacobs in Gastvrij Magazine MRT/APR 2018

Gastvrij Magazine is een tijdschrift voor horeca ondernemers en hun gasten in Nederlands en Belgisch Limburg. In de maart/april editie vertelt Mike Jacobs, onze maître-sommelier over zijn favoriete wijn. Benieuwd naar de wijntip van Mike?

Lees het online magazine ›

 

 

 

Limbourgeois 25/03/2018 reportage Bocuse avond

Gisteren werd in Limbourgeois een reportage uitgezonden over de bijzondere Bocuse avond, waarbij chef Bart Ausems een volledig menu kookte van onlangs overleden leermeester Paul Bocuse.

Bekijk de video ›

 

 

Special | moederdag

Aankondiging: Moederdag

Zondag 13 mei: Moederdaglunch
Vier op zondag 13 mei Moederdag bij Tout à Fait met een bruisend aperitief en een 3-gangen lunchmenu voor 59 euro p.p.

Online reserveren

Terugblik: "Hommage à Monsieur Paul"

Op zondag 4 maart organiseerden we een bijzonder diner, om onlangs overleden leermeester Paul Bocuse te herdenken en eren. Een bijzondere avond voor ons team en hopenlijk ook voor onze gasten. Chapeau legde verslag van de avond.