Tout à Fait viert 20 jarig jubileum

In 1999 openden Bart en Sandra Ausems na een flinke verbouwing hún Tout à Fait. Nu -twintig mooie jaren verder- is het tijd voor een kleine terugblik. En - hoe kan het ook anders - natuurlijk vieren we onze verjaardag met een feestelijke special!

Op 1 juli 1999 openden Bart en Sandra Ausems restaurant Tout à Fait. Voor Bart dé terugkeer naar zijn geliefde geboortestad. Vandaag vieren we alweer ons twintig jarig jubileum. De jaren zijn voorbijgevlogen. We kijken terug op vele bijzondere momenten. Mooie avonden met onze gasten, inspirerende bezoeken aan onze leveranciers, het behalen - en al die jaren behouden- van onze Michelinster... En als kers op de taart natuurlijk de recent behaalde meestertitel. Klik hier voor 20 jaar Tout à Fait in 1,5 minuut (video) 

In de maanden juli en augustus vieren we ons jubileum met een 5 gangen all-in special voor 120 euro p.p. Bezoek onze pagina Menu voor meer informatie ›

We willen onze trouwe gasten, vrienden en relaties bedanken voor alle jaren steun, waardering en gezelligheid. We hopen nog vele jaren voor u te mogen blijven koken!