Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom Tout à Fait?
Volg ons op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

"Zo houd je liefst twintig jaar lang een Michelinster"

Vorige week is een leuk artikel verschenen in Het belang van Limburg. Een artikel waarin chef Bart Ausems vertelt over zijn passie voor koken, een eigen signatuur en het behouden van een Michelinster. Ook geeft hij advies aan jonge chefs. Lees het volledige artikel via PDF of op de website van Het belang van Limburg.

PRIMEUR: Zuid-Limburgse truffels op het menu

Dat Zuid-Limburg een ware schatkamer aan mooie ingrediënten is, wisten we al lang. Maar deze herfst zijn we verrast door een wel heel bijzondere vondst. Ondernemer André Leclercq van de Eyserhalte ontdekte dit najaar, samen met zijn speciaal opgeleide truffelhond, de allereerste Zuid-Limburgse truffels in het wild. We zijn ontzettend trots en blij dat we deze mooie primeur direct een plekje hebben kunnen geven in onze nieuwe kaart. Komt dat proeven!

Save the Children

Op zaterdag 17 september verzorgt Martia Tersteeg, de moeder van de chef met 7 kleindochters een verkoop van eigen gemaakt porselein. De gehele opbrengst gaat naar het goede doel, Save the Children.

 

Terugblik Preuvenemint: "Preuve bij Tout à Fait"

We kijken terug op een mooie editie van het Preuvenemint. Het enthousiasme was duidelijk voelbaar bij de bezoekers en ons fantastische team.

Tweede kinderboek van meesterkok Bart Ausems: Het geheim van het bos

Spannende verhalen vertellen is naast het koken een passie van Bart Ausems, meesterkok uit Maastricht. Tot voor kort konden alleen zijn eigen kinderen genieten van zijn korte en spannende verhalen. Maar in coronatijd gaf hij zich geheel over aan het uitschrijven van de verhalen die al jarenlang in zijn hoofd rondspookten. Op 13 februari is inmiddels het tweede boekje uit de reeks ‘Verhaaltjes om van te smullen’ verschenen die in totaal 5 delen zal tellen: Het geheim van het bos.

Les Mise En Place -portret van restaurant Tout a Fait

In deze docu neemt filmmaker Joep Daems u mee in de wereld van Tout a Fait.
Een mooi sfeerbeeld van ons restaurant, onze missie en onze grote liefde...

De woordenkok vertelt

Geheel uit zijn hoofd vertolkte Bart Ausems het fictieve verhaal uit het boekje, waarmee hij al jaren rondliep.

Tijdens de presentatie legde Bart aan RTV Maastricht uit hoe het boek tot stand is gekomen en vertelde het verhaal aan een groep aandachtig luisterende kinderen.

Bekijk hier het fragment van RTV Maastricht: fb.watch/5agdX5VlxR/

Chef's Switch Amusebox | Tout à Fait en Rantrée

Om u een voorproefje te geven van wat u - hopelijk! - aankomend najaar van onze samenwerking mag verwachten hebben we een Chef's Switch Amusebox samengesteld.

TAF Thuismenu

Wilt u thuis genieten van de keuken van Tout à Fait? Met ons thuismenu zet u in een paar eenvoudige handelingen een heerlijk gerecht op tafel. Bekijk hier de bereiding/afwerking van het decembermenu.

 

Klik hier voor info & bestellingen.