Nieuws

Altijd op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom Tout à Fait?
Volg ons op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

De woordenkok vertelt

Geheel uit zijn hoofd vertolkte Bart Ausems het fictieve verhaal uit het boekje, waarmee hij al jaren rondliep.

Tijdens de presentatie legde Bart aan RTV Maastricht uit hoe het boek tot stand is gekomen en vertelde het verhaal aan een groep aandachtig luisterende kinderen.

Bekijk hier het fragment van RTV Maastricht: fb.watch/5agdX5VlxR/

Chef's Switch Amusebox | Tout à Fait en Rantrée

Om u een voorproefje te geven van wat u - hopelijk! - aankomend najaar van onze samenwerking mag verwachten hebben we een Chef's Switch Amusebox samengesteld.

TAF Thuismenu

Wilt u thuis genieten van de keuken van Tout à Fait? Met ons thuismenu zet u in een paar eenvoudige handelingen een heerlijk gerecht op tafel. Bekijk hier de bereiding/afwerking van het decembermenu.

 

Klik hier voor info & bestellingen. 

 

Tout à Fait viert 20 jarig jubileum

In 1999 openden Bart en Sandra Ausems na een flinke verbouwing hún Tout à Fait. Nu -twintig mooie jaren verder- is het tijd voor een kleine terugblik. En - hoe kan het ook anders - natuurlijk vieren we onze verjaardag met een feestelijke special!

Inauguratie Bart Ausems als SVH Meesterkok

Afgelopen zondag, 31 maart, vond de inauguratie plaats van Patron-Cuisinier Bart Ausems als SVH Meesterkok. Een verslag van een bijzondere middag...

Bart Ausems SVH Meesterkok

Op woensdag 12 december is Bart Ausems geslaagd voor zijn Meesterproef SVH Meesterkok. Bart bekroont zijn carrière met het afleggen van een mooie en geslaagde Meesterproef. Hij wordt hiermee na zijn inauguratie begin 2019 de 147ste SVH Meesterkok van Nederland.

Feest 50 jaar Bart Aussems

Feest ter ere van 50-jarig bestaan Bart Ausems

Afgelopen week werd chef Bart Ausems 50 jaar en dat werd natuurlijk gevierd met een feestje voor familie, vrienden, collega’s en vaste gasten. Ook Chapeau Magazine bracht ons een bezoek. Klik hier voor het (foto)verslag van hun bezoek ›

 

special | apergediner

AANKONDIGING ASPERGEDINER MET APOSTELHOEVE

Welke wijnen gaan er beter bij asperges dan de wijnen uit onze regio, van Mathieu van Hulst van de Apostelhoeve in Maastricht. Wij laten u dit ervaren met een 5 gangen aspergediner op zondag 3 juni. Uiteraard met begeleidende wijnen van de Apostelhoeve. U wordt om 18.00 uur ontvangen met een bruisend aperitief. Wij serveren dit 5 gangen diner inclusief begeleidende wijnen, waters en mokkaservies voor 125 euro per persoon. Tussendoor zal Mathieu van Hulst u uitleg geven over zijn prachtige collectie wijnen.

Online reserveren

Wijntip van onze sommelier Mike Jacobs in Gastvrij Magazine MRT/APR 2018

Gastvrij Magazine is een tijdschrift voor horeca ondernemers en hun gasten in Nederlands en Belgisch Limburg. In de maart/april editie vertelt Mike Jacobs, onze maître-sommelier over zijn favoriete wijn. Benieuwd naar de wijntip van Mike?

Lees het online magazine ›