Nieuws
Altijd op de hoogte blijven van ontwikkelingen rondom Tout à Fait?
Volg ons op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

"Zo houd je liefst twintig jaar lang een Michelinster"
Vorige week is een leuk artikel verschenen in Het belang van Limburg. Een artikel waarin chef Bart Ausems vertelt over zijn passie voor koken, een eigen signatuur en het behouden van een Michelinster. Ook geeft hij advies aan jonge chefs. Lees het volledige artikel via PDF of op de website van Het belang van Limburg.

PRIMEUR: Zuid-Limburgse truffels op het menu
Dat Zuid-Limburg een ware schatkamer aan mooie ingrediënten is, wisten we al lang. Maar deze herfst zijn we verrast door een wel heel bijzondere vondst. Ondernemer André Leclercq van de Eyserhalte ontdekte dit najaar, samen met zijn speciaal opgeleide truffelhond, de allereerste Zuid-Limburgse truffels in het wild. We zijn ontzettend trots en blij dat we deze mooie primeur direct een plekje hebben kunnen geven in onze nieuwe kaart. Komt dat proeven!

Tweede kinderboek van meesterkok Bart Ausems: Het geheim van het bos
Spannende verhalen vertellen is naast het koken een passie van Bart Ausems, meesterkok uit Maastricht. Tot voor kort konden alleen zijn eigen kinderen genieten van zijn korte en spannende verhalen. Maar in coronatijd gaf hij zich geheel over aan het uitschrijven van de verhalen die al jarenlang in zijn hoofd rondspookten. Op 13 februari is inmiddels het tweede boekje uit de reeks ‘Verhaaltjes om van te smullen’ verschenen die in totaal 5 delen zal tellen: Het geheim van het bos.

De woordenkok vertelt
Geheel uit zijn hoofd vertolkte Bart Ausems het fictieve verhaal uit het boekje, waarmee hij al jaren rondliep.
Tijdens de presentatie legde Bart aan RTV Maastricht uit hoe het boek tot stand is gekomen en vertelde het verhaal aan een groep aandachtig luisterende kinderen.
Bekijk hier het fragment van RTV Maastricht: fb.watch/5agdX5VlxR/
TAF Thuismenu
Wilt u thuis genieten van de keuken van Tout à Fait? Met ons thuismenu zet u in een paar eenvoudige handelingen een heerlijk gerecht op tafel. Bekijk hier de bereiding/afwerking van het decembermenu.
Klik hier voor info & bestellingen.