Menu
"KIJK IN JE ACHTERTUIN
Want daar loopt vaak het beste eten rond"

Muzikale All-in Lunch
4 GANGEN ALL-IN | €115
Op zondag 5 februari staat er weer een all-in muzikale lunch op het programma. Geralt van Gemert verzorgt het muzikale optreden met zijn veelzijdigheid in zang en performance.

Muzikale All-in Lunch
4 GANGEN ALL-IN | €115
Op zondag 5 februari staat er weer een all-in muzikale lunch op het programma. Geralt van Gemert verzorgt het muzikale optreden met zijn veelzijdigheid in zang en performance.
De all-in lunch bestaat uit een aperitief met amuses, een 4 gangen menu met begeleidende wijnen, tafelwater, koffie en friandises voor €115,- p.p. Ontvangst met aperitief zijn vanaf 12.00 uur. De lunch start om 12.30 uur.

Lunchspecial
vanaf 3 gangen | € 65
Naast onze à la carte gerechten en het Chef's menu serveren wij ook een seizoensgebonden Lunchspecial.
Onze lunchspecial wordt geserveerd per tafel en bestaat uit een 3, 4, of 5 gangen menu.

Lunchspecial
vanaf 3 gangen | € 65
Naast onze à la carte gerechten en het Chef's menu serveren wij ook een seizoensgebonden Lunchspecial.
Onze lunchspecial wordt geserveerd per tafel en bestaat uit een 3, 4, of 5 gangen menu.
MENU:
KING FISH
gepekeld | flan shiitake | vinaigrette snijboon
IBERICO WANG *
zuurkool | petit gris escargo | crème knoflook
SKREI KABELJAUW
aardpeer | Puy-linzen | paddenstoelen | Balsamico vinaigrette
KAZEN **
van Michel van Tricht
BABA AU RHUM
compote exotische vruchten | ananas sorbet
3 gangen € 65 (zonder */**) | begeleidende wijnen € 30
4 gangen € 75 (zonder **) | begeleidende wijnen € 36
5 gangen € 85 | begeleidende wijnen € 42,50

CHEF'S MENU
v.a. 5 gangen | € 125
Buiten onze à la carte-kaart om serveren wij een wisselend menu voor zowel lunch als diner, samengesteld uit dagverse producten. De menu's worden alleen per tafel geserveerd vanaf 5 gangen.

CHEF'S MENU
v.a. 5 gangen | € 125
Buiten onze à la carte-kaart om serveren wij een wisselend menu voor zowel lunch als diner, samengesteld uit dagverse producten. De menu's worden alleen per tafel geserveerd vanaf 5 gangen.
CHEF'S MENU:
TONIJNTARTAAR
spekkoek | eendenlever | Lievevrouwebedstro
ZEEBAARS
pastinaak | ravioli spinazie, limoen, ricotta | beurre blanc
LANGOUSTINES
rauw gemarineerd | gebakken | zoetzure oca | zeewier
TOPINAMBOER*
crème topinamboer | wintertruffel | vinaigrette truffel
KALFZWEZERIK **
krokant gebakken | zuurkool | soja vinaigrette
KAGOSHIMA JAPANS WAGYU A5
picanha | paddenstoelen | knoflookbeignets | zoete aardappel | rode wijnsaus
SOUFFLÉ
passievrucht | witte chocolade roomijs | gember
€ 165,00 7 gangen
€ 145,00 6 gangen (zonder **)
€ 125,00 5 gangen (zonder */**)
Supplement kaas i.p.v. dessert € 10,00
Supplement kaas als extra gang € 20,00
Klik hier om naar ons online reserveringsformulier te gaan.

à la carte
eigen keuze uit voor/hoofd/nagerechten
Ontdek onze à la carte kaart en stel zelf uw diner samen uit onze voor-, hoofd- en nagerechten.

à la carte
eigen keuze uit voor/hoofd/nagerechten
Ontdek onze à la carte kaart en stel zelf uw diner samen uit onze voor-, hoofd- en nagerechten.
Voorgerechten
€ 40,00 | GALANTINE |
€ 42,00 | LANGOUSTINES |
€ 45,00 | TOPINAMBOER |
Hoofdgerechten
€ 50,00 | ZEEBAARS |
€ 80,00 | KAGOSHIMA JAPANS WAGYU A5 |
€ 55,00 | KALFZWEZERIK (signature dish) |
Nagerechten
€ 25,00
| CRÊPES SUZETTE |
€ 22,00 | SOUFFLÉ (15 min bereidingstijd) |
€ 28,50 | CHARIOT DE FROMAGE |
Klik hier om naar ons online reserveringsformulier te gaan.