Menu
"KIJK IN JE ACHTERTUIN
Want daar loopt vaak het beste eten rond"

Muzikale All-in Lunch (VOL)
4 GANGEN ALL-IN | €120
Op zondag 23 april staat er weer een all-in muzikale lunch op het programma. Ivo van der Bijl verzorgt het muzikale optreden.

Muzikale All-in Lunch (VOL)
4 GANGEN ALL-IN | €120
Op zondag 23 april staat er weer een all-in muzikale lunch op het programma. Ivo van der Bijl verzorgt het muzikale optreden.
De all-in lunch bestaat uit een aperitief met amuses, een 4 gangen menu met begeleidende wijnen, tafelwater, koffie en friandises voor €120,- p.p. Ontvangst met aperitief is vanaf 12.00 uur.
Deze muzikale lunch is volgeboekt. Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige activiteiten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Lunchspecial
vanaf 3 gangen | € 65
Naast onze à la carte gerechten en het Chef's menu serveren wij ook een seizoensgebonden Lunchspecial.
Onze lunchspecial wordt geserveerd per tafel en bestaat uit een 3, 4, of 5 gangen menu.

Lunchspecial
vanaf 3 gangen | € 65
Naast onze à la carte gerechten en het Chef's menu serveren wij ook een seizoensgebonden Lunchspecial.
Onze lunchspecial wordt geserveerd per tafel en bestaat uit een 3, 4, of 5 gangen menu.
MENU:
LIMBURGSE BEEKFOREL
komkommer zoet-zuur I groene olijven | doperwten | schuim van amandel
ZEEBAARS*
gerookte beurre blanc I ravioli I snijbiet
ZUIGLAM
uit het Geuldal I voor:jaarsgarnituur I eigen jus
KAZEN**
van Michel van Tricht
FRAMBOOS
champagne sorbet I verveine I vanille schuim
3 gangen € 65 (zonder */**) | begeleidende wijnen € 30
4 gangen € 75 (zonder **) | begeleidende wijnen € 36
5 gangen € 85 | begeleidende wijnen € 42,50

CHEF'S MENU
v.a. 5 gangen | € 125
Buiten onze à la carte-kaart om serveren wij een wisselend menu voor zowel lunch als diner, samengesteld uit dagverse producten. De menu's worden alleen per tafel geserveerd vanaf 5 gangen.

CHEF'S MENU
v.a. 5 gangen | € 125
Buiten onze à la carte-kaart om serveren wij een wisselend menu voor zowel lunch als diner, samengesteld uit dagverse producten. De menu's worden alleen per tafel geserveerd vanaf 5 gangen.
CHEF'S MENU:
KAGOSHIMA JAPANS WAGYU A5
tartaar | kaviaar | eidooier
RODE MULFILET
'Façon Paul Bocuse'
KIPVLEUGEL
zonder bot | langoustine | jus langoustine
TOPINAMBOER *
crème topinamboer | postelein | vinaigrette truffel
KALFSTONG **
kalfszwezerik | sorbet cournichons
ANJOU DUIF
van de rôtissoire | pastinaak | paddenstoelen | eigen jus
TAARTJE
witte chocolade | lychee | framboos | sorbet Kalamansi
€ 165,00 7 gangen
€ 145,00 6 gangen (zonder **)
€ 125,00 5 gangen (zonder */**)
Supplement kaas i.p.v. dessert € 10,00
Supplement kaas als extra gang € 20,00
Klik hier om naar ons online reserveringsformulier te gaan.

à la carte
eigen keuze uit voor/hoofd/nagerechten
Ontdek onze à la carte kaart en stel zelf uw diner samen uit onze voor-, hoofd- en nagerechten.

à la carte
eigen keuze uit voor/hoofd/nagerechten
Ontdek onze à la carte kaart en stel zelf uw diner samen uit onze voor-, hoofd- en nagerechten.
Voorgerechten
€ 40,00 | GALANTINE |
€ 42,00 | KIPVLEUGEL |
€ 45,00 | TOPINAMBOER |
Hoofdgerechten
€ 50,00 | ZEEBAARS |
€ 80,00 | KAGOSHIMA JAPANS WAGYU A5 |
€ 55,00 | KALFZWEZERIK (signature dish) |
Nagerechten
€ 25,00
| CRÊPES SUZETTE |
€ 22,00 | TAARTJE |
€ 28,50 | CHARIOT DE FROMAGE |
Klik hier om naar ons online reserveringsformulier te gaan.