Menu
"KIJK IN JE ACHTERTUIN
Want daar loopt vaak het beste eten rond"

Muzikale All-in Lunch
4 GANGEN ALL-IN | €125
Op zondag 11 juni staat er weer een all-in muzikale lunch op het programma. Dit keer onder begeleiding van de onweerstaanbare chansons van Francine + Romain.

Muzikale All-in Lunch
4 GANGEN ALL-IN | €125
Op zondag 11 juni staat er weer een all-in muzikale lunch op het programma. Dit keer onder begeleiding van de onweerstaanbare chansons van Francine + Romain.
De all-in lunch bestaat uit een aperitief met amuses, een 4 gangen menu met begeleidende wijnen, tafelwater, koffie en friandises voor €125,- p.p. Ontvangst met aperitief is vanaf 12.00 uur.
MENU:
Limburgse beekforel / komkommer zoet-zuur / groene olijven / doperwten / schuim van amandel
Schelvis / asperges / Hollandaise / morieljes / lamsoortjes
Ossenhaas / taartje van aardappel / peentjes / eendenlever / jus rode wijn
Framboos / champagne sorbet / verveine / vanille schuim
Wilt u op de hoogte blijven van toekomstige activiteiten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Lunchspecial
vanaf 3 gangen | € 65
Naast onze à la carte gerechten en het Chef's menu serveren wij ook een seizoensgebonden Lunchspecial.
Onze lunchspecial wordt geserveerd per tafel en bestaat uit een 3, 4, of 5 gangen menu.

Lunchspecial
vanaf 3 gangen | € 65
Naast onze à la carte gerechten en het Chef's menu serveren wij ook een seizoensgebonden Lunchspecial.
Onze lunchspecial wordt geserveerd per tafel en bestaat uit een 3, 4, of 5 gangen menu.
MENU:
TONIJN
gelakt en gebrand I wasabi I soja vinaigrette I krab tempura
SCHELVIS*
brandade I nage van schelpjes I zeekraal
KALFSRUG
zomerse groenten van de BBQ I girolles | bearnaisesaus
KAZEN**
van de kaaswagen (Michel van Tricht)
ABRIKOOS
crumble rozemarijn I panna cotta | schuim mokka-amaretto I sorbet abrikoos
3 gangen € 65 (zonder */**) | begeleidende wijnen € 30
4 gangen € 75 (zonder **) | begeleidende wijnen € 36
5 gangen € 85 | begeleidende wijnen € 42,50

CHEF'S MENU
v.a. 5 gangen | € 125
Buiten onze à la carte-kaart om serveren wij een wisselend menu voor zowel lunch als diner, samengesteld uit dagverse producten. De menu's worden alleen per tafel geserveerd vanaf 5 gangen.

CHEF'S MENU
v.a. 5 gangen | € 125
Buiten onze à la carte-kaart om serveren wij een wisselend menu voor zowel lunch als diner, samengesteld uit dagverse producten. De menu's worden alleen per tafel geserveerd vanaf 5 gangen.
CHEF'S MENU:
KREEFT SALADE
licht gerookt | crumble olijf | schuim citroengras
ZEEDUIVEL
gegaard in saffraan bouillon | venkel | saus waterkers
COQUILLE-SAINT-JACQUES
Pani Puri | zee-egel | zeekraal | crème vichyssoise
YUZU KLETSKOP *
doperwten | pomodori | basilicum | gepofte tomaat
KWARTEL **
crème brûlée eendenlever | gegrilde kropsla | balsamico
ZUIGLAM UIT HET GEULDAL
Limburgse asperges | voorjaarsgroentjes | eigen jus
AARDBEI
balsamico | kamille | aardbei sorbet
€ 165,00 7 gangen
€ 145,00 6 gangen (zonder **)
€ 125,00 5 gangen (zonder */**)
Supplement kaas i.p.v. dessert € 10,00
Supplement kaas als extra gang € 20,00

à la carte
eigen keuze uit voor/hoofd/nagerechten
Ontdek onze à la carte kaart en stel zelf uw diner samen uit onze voor-, hoofd- en nagerechten.

à la carte
eigen keuze uit voor/hoofd/nagerechten
Ontdek onze à la carte kaart en stel zelf uw diner samen uit onze voor-, hoofd- en nagerechten.
Voorgerechten
€ 37,50 | DUIF |
€ 40,00 | KREEFT SALADE |
€ 32,00 | PEULVRUCHTEN SALADE (vegetarisch) |
Hoofdgerechten
€ 48,00 | ZEEDUIVEL |
€ 85,00 | KAGOSHIMA JAPANS WAGYU A5 |
€ 46,00 | ZUIGLAM |
Nagerechten
€ 22,50 | AARDBEI |
€ 22,00 | PARFAIT HONING |
€ 28,50 | CHARIOT DE FROMAGE |